Luokka: Eneste kveld

thai hieronta raahe hierontaöljy prisma

30min 23 45min 32 60min 40 90min 55 120min 75, ota yhteyttä, liikuntakeskus Pinkin jäsenille -10 30min 21 45min 29 60min 36 90min 50 120min 67 (ei koske lahjakortteja, eikä koirahierontoja ota yhteyttä. Ylang ylangin tuoksu rauhoittaa ja kohottaa mielialaa. Tehohieronta tarjoaa parasta hierontaa ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Ajanvaraus ja tiedustelu, esimerkkejä hinnoista ja hoidoista, alla olevat hoidot rätälöidän asiakkaan toivomalla ja tarvitsemalla tavalla, joka takaa parhaan lopputuloksen. Rentouttava hieronta klassisin ottein 75 min 75, hieronnan lisäpalvelut jalkojen tehokäsittely  15 min. Vahvuuteni on hyvä kehon ja mielen tuntemus. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia. Etusivu, koti, kotitaloustavarat, sauna ja kylpyhuonetarvikkeet, hierontaöljy 100ml aistillinen /Shops/ /Products/10039401 Hierontaöljy 100ml aistillinen.99 EUR InStock aistillinen hierontaÖLJY 100ML Sisältä rypsiöljyä ja aitoja 100 eteerisiä öljyjä: sitruuna, ylang ylang ja kaneli. Koirahieronnat 30 / tunti, alkaen 30 / tunti, kotikäynnit 30-40. Vaikutuksen syvyyden suhteen ei ole Thai-hieronnalle yhdenvertaista hierontaa. Saammeko opastaa teidät eroottiseen hierontaan. Hieronnat, ensikäynti hierojalle (uudet asiakkaat) 60 min lue lisä 50, klassinen hieronta 30 min 35, klassinen hieronta 45 min 50, klassinen hieronta 60 min 65, klassinen hieronta 75 min 75, klassinen hieronta 90 min (kokovartalo). Tämä läketieteeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Hieronta rentouttaa ja laukaisee lihasjännityksiä sekä tuo hyvä oloa. Jos en vastaa, niin yhteydenotto tekstiviestillä, soitan myöhemmin takaisin. thai hieronta raahe hierontaöljy prisma

Thai hieronta raahe hierontaöljy prisma - Etusivu, hieronta, iloinen

Tule nauttimaan ja rentoutumaan taitavan hierojan käsittelyssä. Kohteesta Wikipedia, siirry navigaatioon, siirry hakuun, selkähierontaa. Klassista hierontaa, kalevalaista jäsenkorjausta, meiltä saat myös lahjakortteja: Syntymäpäiville, nimipäiville, merkkipäiville, jne. Ota yhteyttä, maksutapa käteinen tai pankkikortti/visa electron, unohtuneesta hieronnasta peritän 50 hieronnan hinnasta. Hierontaan voidaan lisätä myös cupping massage eli kuivakuppaus käsittely, joka on erittäis tehokas ja kivuton hoitomuoto esim lihaskalvojen avaamiseen ja verenkierron parantamiseen. Kotikäynnit ja yrityskäynnit, teen kotikäyntejä Sastamalan alueella, sopimusten mukaan muuallakin. Kielitoimiston sanakirjan verkkoversio: hieronta. Eri puolilla maailmaa ovat erilaiset hierontatekniikat käytössä, muun muassa thaimaalainen thai-hieronta, japanilainen shiatsu, Breema -hoidot, klassinen ruotsalainen hieronta ja virolainen hunajahieronta. 20 * Lisäpalvelut valittavissa nettiajanvarauksesta Sarjakortit Hierontaan Sästät 5 per käynti. Voit tulla hoitoon luottavaisin mielin tietäen.

Thai hieronta raahe hierontaöljy prisma - Hieronta, freyaEstetica

Sunnuntai10:00 - 19:00, parkkipaikkoja löytyy lähistöltä runsaasti. Hierojat ovat oman alansa todellisia mestareita. Peruutukset tehtävä edellisenä päivänä. Että sinua odottaa ystävällinen alan ammattilainen. Lopullinen hinta märäytyy asiakkaan hoidon mukaan. Hieronnan vaikutukset ovat moninaiset; päasiassa se kuitenkin vaikuttaa vilkastuttamalla kudosten aineenvaihduntaa. Hieron jokaisen asiakkaan juuri heidän toivomalla tavalla, koska hieronnan tarve on aina yksilöllistä. Koulutetut hierojat, jotka ovat terveydenhuollon ammattihenkilöitä ja näin ollen oikeutettuja myös potilasvahinkovakuutukseen. Niska-hartiaseudun tehokäsittely 20 min 30, urheiluhieronta 30 min 40, urheiluhieronta 45 min 55, urheiluhieronta 60 min 70, urheiluhieronta 75 min 80, urheiluhieronta 90 min (kokovartalo) 95, klassinen puolihieronta lämmöllä tehostettuna 45 min.

Thai hieronta raahe hierontaöljy prisma - Jätä kommentti

Jätä kommentti

E-mail-osoite ei ole julkaistu. Pakolliset kentät on merkitty *