Luokka: Sexwebcam sexsi

mies ja nainen pillua saunassa

mennä katsomaan Hedbergin stan up esityksen joka olisi hotellilla. M Kysy siltä iteltän T Ootko aina noin kiimainen pikku lutka, eikö sun pitäis olla kiltti kotiäiti? M Tä rouva on Taneli jo ihan kuumana Hieroin klitorista ja toisella kädellä pidin hellän napakasti vaimoni kaulalta kiinni.

Mies ja nainen pillua saunassa - Mini antoi pillua

Samalla siirsin mekkoa ja liiviä lisä niin että nänni jäi jo kokonaan paljaaksi. V En tiiä, sitten vaimo panoin persettän kovempaa minua vasten, selkä notkistui ja raskauden entisestäkin pyöristämät rinnat työntyivät hieman eteenpäin. Olisin voinut kertoa suoraan mutta suoraan kysymykseen on helpompi sanoa ei kuin epäsuoraan. Kun päsimme takaisin huoneeseemme oli vain vajaa tunti aikaa ennen kuin minun pitäisi olla ravintolassa. Lapset olivat naapuri pihalla ja aloin pitkästä aikaa tekemän itse ruokaa vaimon ollessa olohuoneessa kerrankin vapaalla ruoanlaitto vuorosta. V Helvetti multa tulee kohta, lopeta M Kato Taneli miten sillä rinnat heiluu kun sen pillua hierotaan kunnolla T Multakin tulee kohta kun kuuntelen rouvan huohotusta ja voin melkein tuntea rinnat M Jos laukeet niin kännät munas lattiaan päin, sutturan pälle et laukee.

Videos

Rough anal on a chair/barstool - Ass to mouth, dp with dildo, rimming. V Ootko ylpeä sun panopuu vaimosta? M Pitäsikö suhun työntä lisä lihaa sisän? Siinä vaiheessa tuli kysymys: Miks haluat et joku ujo poika tai vanha patu kattoo kun me nussitaan? Hän nousi istumaan suoraksi munan pälle ja teki sen mikä saa minut aina hulluksi. M No nyt, tarviiko rouvan pillu lisä huomiota? Malttamattomalla, oli vastaus jolle hymähdin. V Ehkä, m Oliskohan se halunnut tulla panemaan sua. Ensin aioin ratsastaa niin että kulli hankaa pilluni pohjaa. VTykkätkö Taneli mun rinnoista, ne on ihan turvonnut T JOO, ne on mahtavat haluaisin niin koskee niihin V Tuo Taneli sun korvas mun suun eteen Taneli siirsi pänsä 10 sentin pähän kiimasta voihkivan lutkan punaisten huulien eteen V Multa. M Näkiköhän se sun rinnat kunnolla? Menin vaimoni mies ja nainen pillua saunassa taakse seisomaan ja puristin häntä lantiosta itseäni vasten. Varmaan joku rakennustarkastaja tai vastaava. M Nyt se näkee sut, mene sängylle kyljelleen naama sitä päin. Silloin kun hän sille pälle sattuu on hän erittäin aktiivinen ja halukas isorintainen pikkurouva joka ei turhia ujostele. Hävettäkö sua jos tuo pappa näkee miten kiimainen pikkurouva tällä asuu? mies ja nainen pillua saunassa

Mies ja nainen pillua saunassa - Jätä kommentti

Jätä kommentti

E-mail-osoite ei ole julkaistu. Pakolliset kentät on merkitty *