Luokka: Sinkkuelämä

miten saada nainen nainen runkkaa miestä

sua tarkkaan Siirsin pienien hyväilyjen jälkeen käteni vaimon pillulle. Mikael Gabrielin Triana-rakas joutui onnettomuuteen! Kuvittele et joku katsois sohvan toisessa pädyssä sun märkä pillua ja kuuntelisi miten se jo lotisee. Viiden minuutin pästä kysyin vaimolta että teenkö samalla molemmille iltapalaa jos menen keittiön.

Miten saada nainen nainen runkkaa miestä - Seksi - Suomi24

Siinä vaiheessa tuli kysymys: Miks haluat et joku ujo poika tai vanha patu kattoo kun me nussitaan? Hieroin häntä pikkareiden pältä tuntien kuinka märät ne jo oli. Miltä tuntuisi kun joku katsoo meitä ihan vierestä? Pidin kättäni paljaan rinnan pällä, kämmeneni ei riittänyt peittämän koko rintaa ja pidin keskisormea ja nimetöntä tarkoituksella niin leveällä että nänni varmasti näkyisi niiden välistä. Ajattelin aloittaa heti ettei tilanne kerkee muuttua vaivaantuneeksi. V Helvetti multa tulee kohta, lopeta M Kato Taneli miten sillä rinnat heiluu kun sen pillua hierotaan kunnolla T Multakin tulee kohta kun kuuntelen rouvan huohotusta ja voin melkein tuntea rinnat M Jos laukeet niin kännät munas lattiaan päin, sutturan pälle et laukee. T En kuule sitä kun sua pannaan niin kovalla paukkeella, sun kiimanen voihkinta kyllä kuulostaa helvetin hyvälle V Mun pillusta taitaa taas lentä nesteet T Taiat tykätä kun vanha mies kattoo pikkurouvaa pantavana, nyt mulla tulee spermat vatsalle Vaimon pillu. Jätkä oli tullut hyvissä ajoin paikalle. Lapset olivat naapuri pihalla ja aloin pitkästä aikaa tekemän itse ruokaa vaimon ollessa olohuoneessa kerrankin vapaalla ruoanlaitto vuorosta. miten saada nainen nainen runkkaa miestä

Mini antoi pillua: Miten saada nainen nainen runkkaa miestä

Malttamattomalla, oli vastaus jolle hymähdin. M känny vähän enemmän mahalleen mutta älä niin että molemmat rinnat peittyy sun ihalijalta V Tykkäköhän se niistä? M Nyt tulee lutka niin paljon että ne valuu heti pihalle vaikka laskisin ihan perälle V Ei valu, puristan pillun niin tiukkaan sun kyrvän ympärille. Vastasin että kaksi syytä Oon niin pirun ylpee meidän seksielämästä ja susta. Painoin häntä itseäni vasten bikinirajan kohdalta toisella kädellä rinnasta pitäen. Ehkä se johtuu siitä että vaimo suostuu vain silloin kuin oikeasti tekee mieli, ja sen kyllä huomaa. Viikon pästä olin karsinut ilmoituksista kolme vaihtoehtoa joista vaimo sai tehdä lopullisen valinnan. Nyt mene selällesi sohvalle ja ota mulkku niin syvälle kun saat suuhun. Toiseksi tykkäisin kattoo toisen ilmettä kun se kiimassa sua himoitsee mutta ei saa. Taneli runkkasi ilmeisesti koko ajan, en tiiä kun se oli polvillaan sängyn vieressä. T No nyt saat munaa kunnolla, mulla lentä spermat kun katon sun panemista. Päivä, kuukausi, keskustelujen Etusivulle. Silloin vinkkasin Tanelille et tuu lähemmäs kattomaan. Arki sujuu normaalisti ja seksielämä on erittäin tyydyttävä. Se osaa painaa persettä kunnolla vastaan vaikka miten kovaa panisi. Olisin voinut kertoa suoraan mutta suoraan kysymykseen on helpompi sanoa ei kuin epäsuoraan.

Miten saada nainen nainen runkkaa miestä - Jätä kommentti

Jätä kommentti

E-mail-osoite ei ole julkaistu. Pakolliset kentät on merkitty *